In de buurt

Blijf je wat langer dan alleen 21 en 22 juni? Dan vind je op deze pagina meer informatie over wat je in de buurt kan doen.

Wandelen in de omgeving.

Omgeving

Camping Czocha ligt in een mooie heuvelachtige omgeving met veel natuur. Je kan te voet de omgeving verkennen, en je laten verassen door de mooie natuur. Je kan ook de auto pakken en door de vele omliggende gehuchten rijden.

Bekijk een foto van de omgeving op Google Maps.

Zwemmen in het meer.

Beach Czocha

Camping Czocha ligt aan een meer. Hier kan je in de zomer goed zwemmen. Het water is schoon. Vanaf de camping kan je te voet naar ‘Beach Camping Czocha’ waar je voor 5PLN een dag op het ‘strand’ kan. Hier zijn ook kano’s en waterfietsen te huur en een snackbar voor eten en drinken.

Bezoek kasteel ‘Zamek Czocha’.

Zamek Czocha

Op 5 autominuten ligt een oud kasteel uit 1250, genaamd Zamek Czocha. Een bezoek aan dit kasteel is zeker de moeite waard. Hier vind je wat foto’s. Meer informatie over prijzen en openingstijden vind je hier.

Winkelcentrum in Zgorzelec.

Zgorzelec plaza

Op 35 autominuten ligt Zgorzelec, een grensstad met Duitsland. Het duitse deel van de stad heet Gorlitz. In Zgorzelec zijn 2 grote winkelcentrums waar je goed kan shoppen. Kijk ook zeker eens binnen in de megasupermarkt Carrefour.

Dagje naar Gorlitz, Duitsland.

Gorlitz centrum

Op 35 autominuten ligt het Duitse Gorlitz. Gorlitz heeft een prachtig historisch centrum. Hier vind je wat foto’s.

Dagje naar Jelenia Gora.

Jelenia Gora

Op 40 autominuten ligt Jelenia Gora. Hier vind je wat foto’s.

Dagje naar Swieradow Zdroj.

Op 30 autominuten ligt Swieradow Zdroj. Dit stadje ligt in de bergen en grenst aan Tjsechie.

Bezoek aan Książ Castle.

Walbrzych Castle

Op 1 uur en 30 minuten rijden ligt Wałbrzych. Deze plaats is veel in het nieuws geweest door de geruchten over de aanwezigheid van een goudtrein uit de Tweede Wereldoorlog. Hier ligt ook een van de grootste kastelen van Polen. Dit kasteel is te bezichtigen en bevat binnen veel oude, gerestaureerde kamers en schilderen. Onderdeel van de rondleiding is een bezoek aan het ondergrondse gangenstelsel. Zeker de moeite waard om hier naar toe te rijden. Voor tickets en openingstijden kijk je hier.

Het adres is: 

Bezoek uraniummijnen in de buurt.

Nog schrijven.

Rijd eens rond in Tsjechie.

Nog schrijven.